2007. szeptember 5., szerda

Innovatív megoldás

Itt látható balra egy hivatalos zsánerképen a Warmachine Cygnar frakció Trencher Chain Gun Crew nevű egységének egyik tagja. Nagyon jó mini, összesen 7 darabból áll: a kezelő teste, a két lába a térdekre támasztott alkarokkal, a hátán lévő rohampuska, a géppuska állványa, maga a fegyver, valamint a pajzs rész, ami a kezelőt védi. Összerakni könnyű, maga a figura pedig nagyon precíz darab, öröm lesz kifesteni. A poszt lényege azonban nem is ez, hanem egy valódi gyöngyszem, amire a CoolMini oldalon akadtam rá.

Az ismeretlen kolléga szépen összeállította és kimázolta a chain gunnerét, csak a pajzsot rakta fel fordítva, és úgy látszik, ez a mai napig nem tűnt fel sem neki, sem az oldal látogatóinak. Főleg a hátsó nézet vicces, gondolom az kettőt ér, ha valakit így is eltalál szegény pára. Tudom én, hogy mindenki tévedhet, de azért nem ciki gondolkodni, mielőtt bekenünk valamit ragasztóval.

7 megjegyzés:

picidzé írta...

- Enemy spotted!

- Roger that, Blind Leader!

Névtelen írta...

Ez nagyon jó! :)))

Névtelen írta...

Tudatlanok! Ez nem bug, hanem feature! Így ugyanis tök nehezen lehet eltalálni a kezelőt. ;)

Névtelen írta...

Ezt nem mondanám, mert így nem fejbe kaphatja a lövést, hanem pont a legérzékenyebb részén... :D

Egyébként a célzás megoldása pofonegyszerű: a pajzs belső fele egy komplett érintőképernyős TFT monitor, amin nem csak a cél látszik, de a beépített számítógép kiszámolja a távolságot, belekalkulálja a levegő páratartalmát és a szél erősségét is stb. :)

Sam. Joe írta...

Ahhh, tudatlan népek!!! Ez a Cygnar Trencher Chain Gun Crew Ostrich Squad! A jelmondatuk: "If you can't see them, they can't see you!"

LOL

geistwald írta...

Ja :))
De a legszebb, hogy ott vár egy ugyanilyen a polcomon, és 99%-ra fordítva fogom felragasztani ezt a vackot, mert annyira koncentrálok majd, hogy ne tegyem.

Névtelen írta...

miert ne:)